Wij gaan door

En dat zal ook wel moeten

De online schoollessen bieden extra uitdagingen voor docenten en leerlingen. Ondanks de onzekerheid is 1 ding wel zeker: het leren zal door moeten gaan zodat de leerlingen straks klaar zijn voor het volgende schooljaar. Daarom blijft de HUB ook doorgaan en biedt online ondersteuning.

Dit bestaat uit het maken van een planning, het controleren van het huiswerk, het overhoren van het huiswerk en het meekijken naar digitale opdrachten die ingeleverd moeten worden. Via een skype videoverbinding heeft de begeleider regelmatig contact met de leerling.

Gratis bijlessen

Want online heb je net wat extra's nodig

Om voldoende 1 op 1 vakinhoudelijke ondersteuning te blijven bieden krijgen leerlingen de mogelijkheid om naast de HUB begeleiding gratis bijlessen in te plannen met onze excellente hulpleerlingen. De hulpleerlingen zitten in de bovenbouw tot en met 6VWO en met deze poule van uitblinkers kunnen we alle vakken op alle niveaus ondersteunen.

Terug naar school

Hoe dan verder

We hopen natuurlijk allemaal dat we na de meivakantie weer naar school kunnen. Als dat het geval is zal er een drukke periode volgen met veel toetsen. De begeleiding gaat dan gewoon weer op school verder. Zoals altijd zullen we tijdens en vlak voor de proefwerkweek weer extra ruim geopend zijn en mogen de leerlingen in die periode elke dag naar de HUB komen.

Probeer het een week gratis:
Meld je nu aan