Thuis werkt het niet

De meeste leerlingen zitten niet te wachten op huiswerkbegeleiding. Huiswerk maken is nou eenmaal niemands favoriete hobby.

Toch is het vaak lastig om thuis geconcentreerd aan je huiswerk te werken. De telefoon, de tv en de computer zijn binnen handbereik en ook al wilde je echt maar 1 berichtje sturen, voor je het weet ben je weer een half uur verder en ben je met je huiswerk geen steek verder gekomen.

Bij de HUB wel

Al deze afleidingen zijn er bij de HUB niet. Je werkt zelfstandig aan je huiswerk en als je ergens een vraag over hebt word je door de studiecoach geholpen zodat je verder kan.

Ken je dat? Denk je dat je het goed geleerd hebt, haal je toch een slecht cijfer. Om gek van te worden! Bij de HUB word je overhoord en ontdek je of je de stof echt zo goed kent als je denkt.

Vrije tijd

Het leukste van de HUB is dat je bijna altijd klaar bent met je huiswerk als je naar huis gaat. Dat betekent echte vrije tijd.

Hoe lang is het geleden dat je een onbezorgd weekend hebt gehad zonder dat zeurende stemmetje in je hoofd dat je je huiswerk nog moest maken. En dan op zondagavond nog even stressen. Dat is bij de HUB verleden tijd. Probeer het maar, je zal het zien!